Zv de Plas

Wedstrijd-, Trim-, Conditiezwemmen, Triathlon en Waterpolo

  
  
Get Adobe Flash player

Sponsors

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Login

Maandagavond van 19.45-20.45u zwemmen, o.l.v. van een ervaren trainster, gemiddeld zo’n 20 mensen in de leeftijd van 28-80 jaar in het zwembad.
Er is een indeling in 3 categorieën:

1e de recreatieve personen, die zwemmen zonder instructie en trekken al pratende, zwemmend, hangend hun zwembaantjes.
2e de instructie baan, die gericht zwemopdrachten krijgen van 20.00u tot 20.30u.
Dit heeft tot doel nieuwe zwemslagen beter onder de knie te krijgen en ter verbetering van hun conditie. Ook gezellig praten tijdens de les is aan de orde.
3e de conditiebaan, die gericht is om lekker gezond te zwemmen en vooral de conditie op een hoger peil te brengen. In deze baan zwemmen de dames zo’n 40 tot 60 banen afwisselt borst-rugcrawl en schoolslag/rugslag en samengestelde rugslag. Zij beheersen de zwemslagen met een goede techniek. Verder zijn we zeer blij dat ze afwisselend de zwemvliezen die zijn aangeschaft (3paar +…) kunnen gebruiken.

DSCF8951


Ook de aangeschafte flexibeams (zuurstokken) worden gebruikt in de recretieve/instructie baan. Na het zwemmen maken er vele personen gebruik van het gezellig koffie kwartiertje om verder bij te kletsen en wat we er afgezwommen hebben weer aan te eten. Velen trakteren en vieren hun verjaardag of jubileum.
Dat het een gezellig gebeuren is voor de trimzwemmers blijkt uit de vele uitjes ,die we maken naast het trimzwemmen: een avond de panneman, een avondje wokken of een ander etentje en jaarlijks sluiten wij het seizoen af met een strandwandeling.

Al met al sport combineren met gezelligheid. Wil je eens mee zwemmen kom dan op maandag avond van 19.45u tot 20.45u? Je kunt het altijd een keer proberen, voor je besluit lid te worden.

DSCF8955

Met ingang van 1 september 2012 zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste trainer man/vrouw, die onze trimzwemmers wil begeleiden bij hun wekelijkse baantjes zwemmen.

We zijn een echte gezelligheidsgroep waarbij de ontspanning op nummer één staat, maar waar we op de tweede plaats toch ook lekker in conditie willen blijven.

Omdat we op een laagdrempelige manier trainen, is onze groep voor diverse mensen toegankelijk, de leeftijd van de dames en heren ligt tussen de 20 en 70, de nadruk ligt nu nog meer op de hogere leeftijd maar we hopen dat er meer jongere zwemmers de stap gaan maken naar onze trimzwemgroep.

De banen zien er als volgt uit: twee banen voor de wat snellere zwemmers die zichzelf begeleiden en af en toe ondersteuning vragen, middelste twee banen waarbij je als trainer de volledige begeleiding hebt en een leuke gevarieerde training geeft, de laatste baan is voor enkele zwemmers die lekker rustig voor zichzelf zwemmen, maar waarbij toezicht gewenst is.

De training is elke maandagavond van 19.45 uur tot 20.45 uur met uitzondering van vakanties en feestdagen.

De training bestaat uit wat inzwemmen, afwisselende activiteiten tussenin en daarna uitzwemmen. Over het algemeen is de training het meest intensief tussen 20.00 uur en 20.30 uur.

Als trainer ben je verantwoordelijk voor je zwemmers, maar de eindverantwoordelijkheid ligt bij het zwembadpersoneel, ook letten alle zwemmer heel goed op elkaar, zodat je ontspannen training kunt geven.

Helaas is aan de trainingsuur geen vergoeding verbonden, daarin tegen zijn er vanuit de zwemmers genoeg initiatieven om je in het zonnetje te zetten, er worden regelmatig uitjes zoals uit eten en strandwandelingen of BBQ georganiseerd waarbij de trainer kosteloos mee mag. Ook met je verjaardag wordt je niet vergeten.

Ben jij degene die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op met Corrie Twaalfhoven of Cilia den Beer en we zullen je met open armen ontvangen.

Uiteraard zullen we je de laatste trainingen voor de zomervakantie inwerken/ begeleiden om na de zomervakantie er een prachtig trainingsjaar van te maken.

De aanstelling is voor onbepaalde tijd!

DSCF8951

Twitter

Facebook

SFbBox by debt consolidation

Zoeken