Zv de Plas

Wedstrijd-, Trim-, Conditiezwemmen, Triathlon en Waterpolo

  
  
Get Adobe Flash player

Sponsors

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Login

Met ingang van 1 september 2012 zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste trainer man/vrouw, die onze trimzwemmers wil begeleiden bij hun wekelijkse baantjes zwemmen.

We zijn een echte gezelligheidsgroep waarbij de ontspanning op nummer één staat, maar waar we op de tweede plaats toch ook lekker in conditie willen blijven.

Omdat we op een laagdrempelige manier trainen, is onze groep voor diverse mensen toegankelijk, de leeftijd van de dames en heren ligt tussen de 20 en 70, de nadruk ligt nu nog meer op de hogere leeftijd maar we hopen dat er meer jongere zwemmers de stap gaan maken naar onze trimzwemgroep.

De banen zien er als volgt uit: twee banen voor de wat snellere zwemmers die zichzelf begeleiden en af en toe ondersteuning vragen, middelste twee banen waarbij je als trainer de volledige begeleiding hebt en een leuke gevarieerde training geeft, de laatste baan is voor enkele zwemmers die lekker rustig voor zichzelf zwemmen, maar waarbij toezicht gewenst is.

De training is elke maandagavond van 19.45 uur tot 20.45 uur met uitzondering van vakanties en feestdagen.

De training bestaat uit wat inzwemmen, afwisselende activiteiten tussenin en daarna uitzwemmen. Over het algemeen is de training het meest intensief tussen 20.00 uur en 20.30 uur.

Als trainer ben je verantwoordelijk voor je zwemmers, maar de eindverantwoordelijkheid ligt bij het zwembadpersoneel, ook letten alle zwemmer heel goed op elkaar, zodat je ontspannen training kunt geven.

Helaas is aan de trainingsuur geen vergoeding verbonden, daarin tegen zijn er vanuit de zwemmers genoeg initiatieven om je in het zonnetje te zetten, er worden regelmatig uitjes zoals uit eten en strandwandelingen of BBQ georganiseerd waarbij de trainer kosteloos mee mag. Ook met je verjaardag wordt je niet vergeten.

Ben jij degene die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op met Corrie Twaalfhoven of Cilia den Beer en we zullen je met open armen ontvangen.

Uiteraard zullen we je de laatste trainingen voor de zomervakantie inwerken/ begeleiden om na de zomervakantie er een prachtig trainingsjaar van te maken.

De aanstelling is voor onbepaalde tijd!

DSCF8951

Twitter

Facebook

SFbBox by debt consolidation

Zoeken