Zv de Plas

Wedstrijd-, Trim-, Conditiezwemmen, Triathlon en Waterpolo

  
  
Get Adobe Flash player

Sponsors

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Login

Maandagavond van 19.45-20.45u zwemmen, o.l.v. van een ervaren trainster, gemiddeld zo’n 20 mensen in de leeftijd van 28-80 jaar in het zwembad.
Er is een indeling in 3 categorieën:

1e de recreatieve personen, die zwemmen zonder instructie en trekken al pratende, zwemmend, hangend hun zwembaantjes.
2e de instructie baan, die gericht zwemopdrachten krijgen van 20.00u tot 20.30u.
Dit heeft tot doel nieuwe zwemslagen beter onder de knie te krijgen en ter verbetering van hun conditie. Ook gezellig praten tijdens de les is aan de orde.
3e de conditiebaan, die gericht is om lekker gezond te zwemmen en vooral de conditie op een hoger peil te brengen. In deze baan zwemmen de dames zo’n 40 tot 60 banen afwisselt borst-rugcrawl en schoolslag/rugslag en samengestelde rugslag. Zij beheersen de zwemslagen met een goede techniek. Verder zijn we zeer blij dat ze afwisselend de zwemvliezen die zijn aangeschaft (3paar +…) kunnen gebruiken.

DSCF8951


Ook de aangeschafte flexibeams (zuurstokken) worden gebruikt in de recretieve/instructie baan. Na het zwemmen maken er vele personen gebruik van het gezellig koffie kwartiertje om verder bij te kletsen en wat we er afgezwommen hebben weer aan te eten. Velen trakteren en vieren hun verjaardag of jubileum.
Dat het een gezellig gebeuren is voor de trimzwemmers blijkt uit de vele uitjes ,die we maken naast het trimzwemmen: een avond de panneman, een avondje wokken of een ander etentje en jaarlijks sluiten wij het seizoen af met een strandwandeling.

Al met al sport combineren met gezelligheid. Wil je eens mee zwemmen kom dan op maandag avond van 19.45u tot 20.45u? Je kunt het altijd een keer proberen, voor je besluit lid te worden.

DSCF8955

Twitter

Facebook

SFbBox by debt consolidation

Zoeken