Zv de Plas

Wedstrijd-, Trim-, Conditiezwemmen, Triathlon en Waterpolo

  
  
Get Adobe Flash player

Sponsors

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Login

Waterpolo Algemeen

Waterpolo is een teamsport dat gespeeld wordt in een zwembad. Het is warm en je hebt nooit last van het weer (regen, wind). Er worden nooit trainingen en wedstrijden afgelast!

Actie

Met het team moet er voor gezorgd worden dat de bal in het doel van de tegenstander komt. Een goede conditie en techniek zijn factoren die daarbij van grote invloed zijn. Maar dat is niet alles. Waterpolo is een teamsport en samenwerken is dus erg belangrijk! Een goede sfeer bevordert dus de prestatie en het plezier! Zv de Plas is een"dorps-vereniging" met een goede sfeer. Er zijn teams die meer prestatiegericht zijn en andere die meer voor de gezelligheid "ballen". Voor ieders interesse en niveau is er een passend team!

Nieuwe kinderen krijgen in het begin van ons een stukje persoonlijke aandacht om ze zich zo snel mogelijk bij ons thuis te laten voelen. Voordat we kinderen mee laten doen met wedstrijden laten we ze zeker een aantal weken trainen zodat ze een goed idee hebben van wat ze te wachten staat. De jongste kinderen laten we vaak een langere periode trainen voordat ze wedstrijden gaan spelen, ze hebben wel ongeveer 1 keer per maand een minipolo toernooi op zondagmiddag zodat ze kunnen oefenen tegen leeftijdsgenootjes.

Bij alles binnen de waterpolo jeugd afdeling draait het om plezier, we vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft bij ons!

Wedstrijden zijn in de regel op zaterdagmiddag/avond, de helft van de wedstrijden spelen we "thuis" in zwembad De Wel in Nieuwkoop, de andere wedstrijden spelen we "uit" bij andere verenigingen in de regio.

Op dit moment zijn de jeugdleden verdeeld in 3 groepen:
- Jongens onder de 17

- Jongens onder de 15

- Pupillen onder de 13 (Jongens&Meiden)
- De oudere jeugd spelen in een 3 tal Heren teams en 1 Dames team


De jeugdafdeling is nog groeiende, in de toekomst zullen we zeker nog meer jeugdteams hebben. Op dit moment spelen bij ons de oudere jongens verdeeld over de Heren teams en de oudere meiden in het Dames team.

 

Geintresseerd? Je mag 2 keer gratis mee trainen voordat je besluit om lid te worden, kom gerust eens langs om te kijken of om direct mee te trainen! Klik hier voor de trainingstijden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Oppelaar.

Twitter

Facebook

SFbBox by debt consolidation

Zoeken