Zv de Plas

Wedstrijd-, Trim-, Conditiezwemmen, Triathlon en Waterpolo

  
  
Get Adobe Flash player

Sponsors

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Login

verdonk Verdonk b.v. is een dynamisch en veelzijdig woning- en projectstoffeerbedrijf. Het bedrijf werkt vooral in opdracht van een vaste klantenkring. Het bedrijf bestaat sinds 1924.

Het bedrijf is begonnen als zadel- en zeilmakerij, later uitgegroeid tot woningstoffering en inmiddels als woning- en projectstoffering.

Het bedrijf is voornamelijk werkzaam in scholen, gezondheidzorg en bedrijven.

Verdonk Woning- en Projectstoffering is een familiebedrijf wat van vader op zoon is uitgegroeid.

 

Lex en Karin Verdonk vormen de directie en een team van 6 vaste enthousiaste stoffeerders dragen zorg voor de uitvoering.

 

Heeft u intresse in stoffering van uw huis of bedrijf klik hier!

Darwin Fashion Retal PlannerMet Darwin Fashion Retail Planner wordt het verkoop- en inkoopplanning proces van fashion retailers geïntegreerd en geoptimaliseerd.

Met Darwin bereikt u:
 1. Iedereen werkt met dezelfde cijfers
 2. Iedereen werkt volgens hetzelfde planning proces
 3. Dagelijks inzicht in open-to-buy of close-to-buy
 4. Lagere voorraden doordat minder vooruit ingekocht wordt
 5. Minder afprijzingen
 6. Snellere reactie op veranderde marktvraag
 7. Dagelijks inzicht in de verwachte eindvoorraden
 8. Verhoging van omzet, marges en omzetsnelheid

De belangrijkste kenmerken van Darwin Fashion Retail Planner zijn:
 1. Focus op fashion retail
 2. Web-based: gebruikers kunnen altijd en overal in Darwin werken
 3. 100% standaard: Darwin is snel operationeel en levert snel resultaat

Darwin is een "add on" voor uw centrale systeem. De point of sale data, voorraden en inkopen worden dagelijks automatisch gesynchroniseerd.

Heeft u intresse in een geïntegreerd en geoptimaliseerdverkoop- en inkoopplanning proces voor fashion retailers: klik hier!

 

Profile Tyrecenter Oppelaar

Hyperspecialist in banden en velgen

Profile Tyrecenter is de grootste en snelst groeiende allround bandenserviceketen van Nederland. Het is een organisatie die bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor u als klant.

 

Oppelaar Bandenservice werdt in 1970 opgericht door Adriaan Oppelaar en in 1991 overgenomen door Aad Oppelaar, inmiddels werkt ook de derde generatie "Oppelaar" mee in het bedrijf. Kortom, een echt familiebedrijf waar u als klant centraal staat. Profile Tyrecenter Oppelaar is dan ook de bandenspecialist in de regio en heeft daarom in 2005 ook een vestiging in Woerden geopend om de gehele regio van dienst te kunnen zijn.


Wij leveren de volgende producten en diensten: Zomerbanden, Winterbanden, 4-seasonbanden, Bandenwissel, Balanceren, Uitlijnen, Velgen en Sneeuwkettingen.
Daarnaast gelden wij ook op het gebied van trucks als de bandenspecialist in de regio en leveren wij diverse producten en diensten op dit gebied, informeer voor de mogelijkheden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U vindt Profile Tyrecenter Oppelaar in Alphen a/d Rijn en in Woerden:

Alphen a/d Rijn Woerden
Ind. Molenwetering Ind. Barwoutswaarder
Linnaeusweg 3 Klompenmakersweg 1
2408 BX Alphen a/d Rijn 3449 JB Woerden
T 0172 47 15 22 T 0348 42 46 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


www.profiletyrecenter.nl/oppelaar

Bent u toe aan nieuwe banden, op zoek naar nieuwe velgen of wilt u meer informatie? Klik hier!

La GroLa Gro Advocaten is bijna 100 jaar gevestigd in het Groene Hart van de Randstad. In die jaren zijn we uitgegroeid tot een bekend middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden. Van onze kennis van het recht en de regio maken veel ondernemingen en overheden in de ruimere omgeving gebruik, terwijl wij ook optreden voor de nodige (grotere) bedrijven ver buiten de regio.

Heeft u intresse in de diensten van La Gro of in meer informatie? Klik hier!

Vakgarage vanderLaan
Van der Laan B.V. heeft zich aangesloten bij Vakgarage.

Per 1 november 2012 is van der Laan B.V. aangesloten bij de Stichting Vakgarage. Met vertrouwen en kwaliteit als belangrijkste kernwoorden is van der Laan B.V. erg blij met deze overstap.
Vakgarage is de oudste (sinds 1991) enige echt onafhankelijke garageformule van Nederland.
Het verschil met alle andere garageformules in Nederland is dat vakgarage geen eigendom is van een onderdelenmerk, importeur of grossier.

De bijna 150 landelijk samenwerkende Vakgarages bieden een full-service aanbod. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Vakgarage hanteert daarnaast een eigen kwaliteitsplan genaamd Vakplan waarvan de eisen hoger liggen dan die van de Bovag. Vakplan is gekoppeld aan internationale kwaliteitsnorm ISO 9001:2000.

Een Vakgarage staat altijd klaar voor de klant met scherpe concurrerende tarieven. Vakgarages staan garant voor een hoge kwaliteit, zowel ten aanzien van de producten als service en dienstverlening.

Klik hier om uw auto te repareren/controleren bij een erkende Vakgarage!

Gebroeders KuyfGebr. Kuyf, Nieuwkoop - specialisten in milieu bewuste afvalverwerking. Gebr. Kuyf verzorgd het ophalen van huisvuil, maar ook bedrijfsafval. Ook kunt u uw groot afval brengen op het afvalstation in Nieuwkoop.

 

Wilt u meer informatie over het ophalen van huisvuil, bedrijfsafval of het afvalstation? Klik hier!

S. KrimpenvoortS. Krimpenfort Verwarmingstechniek houdt zich bezig met het installeren van klimaatsystemen met als doel een comfortabel en gezond leefklimaat in woningen en utiliteits gebouwen te realiseren. Het milieu en energiebesparing spelen hierbij een belangrijke rol.

 

 

 

Intresse in een klimaatsysteem of in meer informatie? Klik hier!

Twitter

Facebook

SFbBox by debt consolidation

Zoeken